English
SLUIT SCHERM

Het Moti4 en Moti55 platform

Gratis, vrijblijvend &  voor heel Nederland

Naast het Moti traject wat je samen met één van onze Moti medewerkers kan volgen bieden wij ook een gratis platform aan. Op dit platform kan uw cliënt of naaste hun gebruik of gamegedrag bijhouden en er zo achter komen op welke dagen zij het meest drinken, blowen of gamen. 

Het platform is geheel gratis en kan ook zonder begeleiding van één van onze Moti medewerkers worden gebruikt. Er worden geen persoonlijke gegevens, zoals het adres of de geboortedatum gevraagd, het Moti platform is daarom veilig in gebruik. 

Het platform voor jongeren
en ouderen

Via het intuïtieve dashboard kan er naar alle onderdelen van het platform worden genavigeerd, zoals het gebruik registreren, doelen bepalen en Moti4 medewerkers uitnodigen om samen het profiel te bekijken. 

Registreren van
het gebruik

Het dagelijks bijhouden van het gebruik

Op het Moti platform kan er gemakkelijk iedere dag het gebruik worden bijgehouden.
Er worden vragen gesteld over hoeveel de persoon heeft gedronken, gegamed of geblowd, hoe laat hiermee was begonnen, hoe zij zich voelde, met wiezij waren.

Op deze manier wordt er nauwkeurig bijgehouden hoeveel er is gebruikt en kan de persoon zelf bepalen of zij dit teveel of goed genoeg vindt.

Voortgang bijhouden

Als er iedere dag nauwkeurig wordt bijgehouden hoeveel de persoon heeft gebruikt, gedronken of gegamed kan er daarna in een handig overzicht te zien zijn op welke dag in de week, in welke maand of in welk jaar het gebruik piekt. 
Onder dit overzicht staan nog wat leuke feitjes die de voortgang laten zien en kan de gebruiker zelf bepalen of dit nog beter kan. 
 

Het stellen van persoonlijke doelen

Op het Moti4 Moti55 platform kunnen er persoonlijke doelen worden ingesteld. Deze doelen zorgen ervoor dat de vrije tijd steeds beter kan worden ingevuld en daarnaast zijn ze ook gewoon leuk om te doen. 
Is er een challenge behaald, dan verdient de gebruiker een badge!

De privacy
staat voorop! 

De gegevens van uw cliënt, familielid of naaste zijn
veilig & secure en worden met
niemand gedeeld. 

Er kan direct worden begonnen met het gebruiken van ons platform. Gratis en voor niks!